artON media
Web design fain / Agenție full service / Marketing mișto / Social Media cu impact
office@artonmedia.ro
0748-910-569
Alba Iulia, jud. Alba,
Transilvania,
România
Reveniți la pagina anterioară

7 lucruri esențiale la un site web funcțional și util. Ce trebuie să ai în vedere de la un web designer


Proiectarea web este utilizată pentru multe sarcini și obiective importante, inclusiv:


1.Optimizarea motoarelor de căutare


Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este o metodă de îmbunătățire a șanselor ca un site web să fie găsit de motoarele de căutare. Designul web codifică informațiile într-un mod în care motoarele de căutare le pot citi. Poate stimula afacerile, deoarece site-ul apare în primele pagini cu rezultatele căutării, ajutând oamenii să-l găsească.


2.Satisfacția clientului


Un web design profesional are un impact pozitiv asupra satisfacției clienților, deoarece le oferă rapid informațiile pe care le caută. Ajută compania să construiască o relație pozitivă cu vizitatorii, asigurându-se că navigarea pe site-ul său este ușor de înțeles, previzibilă și consecventă.


3.Branding puternic


Branding se referă la promovarea unui produs cu un design unic. Designul web ajută companiile să construiască sau să mențină un brand clar pentru afacerea lor. Când un site web exprimă în mod consecvent marca unei companii, este mai ușor de navigat și îi ajută pe clienți să identifice mai clar elementele vizuale ale unei mărci ca o anumită companie și produsele sau serviciile sale.


4.Optimizarea tehnică, viteza de încărcare


Acest termen se referă la cât de productiv poate fi un site web în realizarea unei experiențe confortabile pe un site web. Designerii pot realiza acest lucru cu o codificare curată care permite timpi de încărcare rapid, linkuri funcționale și imagini și grafice dinamice. Serviciile de web design remediază și eventualele erori atunci când apar.


5.Optimizarea experienței utilizatorului. Optimizare îmbunătățită (UX – user experience)


Designerii web rulează rapoarte pentru a înțelege modul în care oamenii interacționează cu un site web din întreaga lume. Ei determină ce pagini au mai mult sau mai puțin trafic și adaptează designul web pentru a optimiza experiența utilizatorului.


6.Atenția la conversii


Conversia are loc atunci când un vizitator finalizează o acțiune dorită pe site. Designul web atractiv încurajează vizitatorii să rămână suficient de mult pentru a fi convertiți în consumatori. Aceștia vor face clic pe un buton de îndemn, vor schimba informații valoroase și se vor abona sau vor cumpăra un produs.


7.Îmbunătățirea vânzărilor


Creșterea numărului de articole vândute sau obținerea de clienți mai activi sunt obiectivele unui site web convingător. Pe măsură ce designul web ajunge la clienții vizați și la motoarele de căutare, acesta ajută compania să facă conversii pe site-ul lor și să își îmbunătățească vânzările.

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare pe website cât și pentru a analiza traficul nostru. Vezi politica de confidențialitate.