De ce aș avea nevoie de o pagină web?

 

Există sute de motive pentru care ar trebui să aveți nevoie de o pagină web. În primul rând, un site web oferă acces către informațiile dvs milioanelor de cititori care altfel nu ar putea afla despre afacerea dvs.
În al doilea rând, daca vindeți produse sau servicii, clienții dvs le vor putea achiziționa direct de pe pagina dvs. Un site web este ca și o extensie în toată lumea a afacerii dvs!

Care sunt prețurile și de sunt ele influențate?

 

Costul unui site web este determinat de mai mulți factori: numărul de pagini, daca veți vinde produse pe site sau nu, gradul de interactivitate al paginii, dacă doriți panou de administrare, formular de rezervare, etc.

Cam cât durează de obicei dezvoltarea unui website?

 

Dezvoltarea unui website depinde de conținutul lui, de complexitatea functionalitatilor și de programul clientului. De obicei este nevoie de o săptamână, pentru un website de prezentare și de 10-25 zile pentru un magazin online complex.

Sunt dependent de compania dvs odată ce website-ul meu va fi lansat?

 

Nu. Odată finalizat și lansat, site-ul vă aparține în totalitate, devine proprietatea dvs, conform unui contract de prestări servicii între noi si dvs. Puteți oricând angaja o persoană/companie să il actualizeze pentru dvs, însă noi sperăm că veți fi atât de multumiți de serviciile noastre, încât veți apela și în viitor la noi, pentru orice modificare.

Ce înseamnă găzduire WEB?

 

În general, o companie de web găzduiește website-ul dvs pe serverele sale pentru o taxă lunara/trimestrială/anuală. Firma de găzduire web garantează că vizitatorii pot accesa website-ul dvs oricând și de oriunde, practic este acel spațiu alocat dvs în lumea virtuală, pe internet.

Website-ul meu este găzduit de o altă firmă, pot să îl transfer la dvs?

 

Desigur! Doar luați legătura cu noi și vom avea grijă de tot. Vom transfera domeniul și întregul conținutul website-ului.

Ce îneamnă mentenanță/administrare pagină web?

 

Pentru o taxă lunară oferim mentenanță pagină web, adică vă putem actualiza pagina în mod constant. Putem adăuga text, poze și orice alte informații pe care le furnizați. În general, paginile web cele mai populare își actulizează des conținutul, lucru foarte atractiv pentru vizitatori.

De ce nu pot găsi website-ul meu în principalele motoare de căutare (Google, Yahoo, Bing, etc)?

 

Odată ce pagina dvs este lansata, poate dura mai multe săptămâni, sau chiar luni, până să apară în lista motoarelor de căutare (de obicei, procesul este mai rapid, chiar 2-3 ore). Rapiditatea procesului depinde în principal de ritmul în care aceste motoare de căutare își actualizează bazele de date.